Biuletyn Informacji Publicznej
e-Mapa
Kanal Youtube
Gdzie jest burza?
Ogłoszenie Wójta Gminy Brzeźnica z dnia 18 lipca 2017 r. w sprawie konkursu na stanowisko dyrektora Szkoły Podstawowej w Wichowie oraz w Szkole Podstawowej w Chotkowie

Informujemy, że Wójt Gminy Brzeźnica ogłosił konkursy na stanowisko dyrektora Szkoły Podstawowej w Wichowie oraz dyrektora Publicznej Szkoły Podstawowej im. Jana Brzechwy w Chotkowie.

Do konkursu może przystąpić osoba, która spełnia wymagania określone w rozporządzeniu Ministra Edukacji Narodowej z dnia 27 października 2009 r. w sprawie wymagań, jakim powinna odpowiadać osoba zajmująca stanowisko dyrektora oraz inne stanowisko kierownicze w poszczególnych typach publicznych szkół i rodzajach publicznych placówek (t.j. Dz. U. z 2009 r. Nr 184, poz. 1436 z późn. zm.).

Szczegóły dotyczące naboru oraz dokumentacji wymaganej od kandydatów na stanowiska dyrektorów placówek oświatowych znajdą Państwo poniżej.

1. Zarządzenie Nr 86/2017 Wójta Gminy Brzeźnica z dnia 18 lipca 2017 r. w sprawie ogłoszenia konkursu na stanowisko dyrektora Szkoły Podstawowej w Wichowie

2. Zarządzenie Nr 87/2017 Wójta Gminy Brzeźnica z dnia 18 lipca 2017 r. w sprawie ogłoszenia konkursu na stanowisko dyrektora Szkoły Podstawowej w Chotkowie

Dodane: 2017-07-18 16:24:10 - Administrator

Zabytki