Biuletyn Informacji Publicznej
e-Mapa
Kanal Youtube
Gdzie jest burza?
Informacja o wyniku konkursu na stanowisko Dyrektora Szkoły Podstawowej w Wichowie

W dniu 16 sierpnia 2017 r. odbył się konkurs w celu wyłonienia kandydata na stanowisko dyrektora Szkoły Podstawowej w Wichowie. W wyniku postępowania konkursowego kandydatem na stanowisko dyrektora Szkoły Podstawowej w Wichowie została wybrana Pani Jolanta Zawadzka

Uzasadnienie:

Pani Jolanta Zawadzka złożyła niezbędne dokumenty i spełniła wszystkie wymagania formalne określone w ogłoszeniu o konkursie na stanowisko dyrektora Szkoły Podstawowej w Wichowie. Ponadto, przedstawiła koncepcję funkcjonowania i rozwoju szkoły oraz wykazała się wiedzą z zakresu zarządzania placówką oświatową.

Komisja Konkursowa, powołana zarządzeniem Nr 104/2017 z dnia 10.08.2017 r. Wójta Gminy Brzeźnica w sprawie powołania komisji konkursowej w celu wyłonienia kandydata na stanowisko dyrektora Szkoły Podstawowej w Wichowie, w drodze tajnego głosowania wyłoniła kandydaturę Pani Jolanty Zawadzkiej na stanowisko dyrektora, zgodnie z procedurą określoną w rozporządzeniu Ministra Edukacji Narodowej z dnia 8 kwietnia 2010 r. w sprawie regulaminu konkursu na stanowisko dyrektora publicznej szkoły lub publicznej placówki oraz trybu pracy komisji konkursowej (Dz.U. Nr 60, poz.373 z pózn.zm).

Zarządzenie Nr 109/2017 Wójta Gminy Brzeźnica z dnia 16 sierpnia 2017 r. w sprawie zatwierdzenia konkursu na dyrektora Szkoły Podstawowej w Wichowie znajduje się na stronie Biuletynu Informacji Publicznej Urzędu Gminy Brzeźnica.

Komisji Konkursowej

Zabytki
Galerie
Deklaracja Dostępności